Transportul funerar international – Repatrierea persoanelor decedate

Transportul funerar internationalTransportul funerar international de peste hotare din orice tara pana in Romania indifferent de destinatie se poate face doar respectand conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a avut loc decesul persoanei respective si in conformitate cu regulile internationale in vigoare din tara respectiva.
Firma noastra va ofera servicii de transportul funerar international atat pe cale terestra cat si aeriana sau va poate pune la dispozitie si serviciul de transport cenusa daca s-a optat pentru incinerare. Firma noastra va poate oferit toate informatiile legate de pasii care trebuie facuti, insa si personalul consular va poate oferi toate detaliile legate de aceste proceduri si va poate poae ajuta sa luati legatura cu firmele funerare care asigura repatriere decedati.
Repatrierea pe cale terestra – transport rutier. Acest serviciu presupune ridicarea persoanei decedate de la domiciuliu/azil/morga/spital si depunerea acesteia intr-un sicriu ce are in componenta lui zinc – sicriu ce se foloseste doar in scopul transportului. Ca firma de servicii funerare noi suntem cei care se vor ocupa si de toate interactiunile cu autoritatile abilitate in vederea obtinerii tuturor documentelor, avizelor si certificatelor necesare pentru a transporta persoana decedata conform normelor legale. In cazul transportului rutier, nu este necesara imbalsamarea, insa daca familia doreste efectuarea acesteia, insa posibila. Vehiculele pe care le folosim pentru repatriere decedati sunt dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii care au posibilitatea de a conserva trupul. Cea mai importanta parte a acestui tip de transport este ca se efectueaza de la adresa la adresa, din localitatea din tara in care s-a produs decesul direct la adresa din tara de destinatie. Cat despre costuri, epatrierea de aceste gen este mai ieftina, este destul de rapid si presupune un numar mai mic de documente de intocmit.
Repatrierea pe cale aeriana – transport aerian. Acest tip de repatriere decedati presupune ridicarea persoanei decedate de la domiciliu/azil/morga/spital/, imbalsamarea acestuia, apoi depunerea intr-un sicriu adecvat pentru transport funerar international. In cazul acestei repatrieri este necesara rezervarea zborului in vederea transportului aerian precum si transportul la aeroport. Firma noastra se va ocupa si in acest caz de obitinerea tuturor documenteleor precum avize si certificate necesare transportului persoanei decedate. Spre deosebire de transportul rutier, acest serviciu presupune doar transportul catre aeroportul cel mai apropiat de localitatea in care familia decedatului locuieste. Urmatorul pas este acela de a se ridica ramasitele decedatului de la aeroportul de destinatie in vederea aducerii pana la destinatia finala. Cu o experienta destul de vasta in acest domeniu, firma noastra dispune de o stransa legatura cu companiile aeriene si institutiile guvernamentale astfel incat sa putem oferi servicii de repatriere prompte si de calitate, indiferent de destinatia solicitata.
Repatrierea cenusii – transport cenusa. Serviciul de repatriere a cenusii presupune ridicarea ramasitelor pamantesti si inmanarea acestora familiilor personelor decedate. Firma noastra se va ocupa de obtinerea tuturor documentelor necesare pentru efectuarea acestui demers. Firma noastra dispune de o relatie stransa cu autoritatile abilitate ce se ocupa de expedierea catre o adresa de destinatie. In urma procesului de incinerare, firma poate asigura si urna pentru cenusa si se poate ocupa si de aranjamentele necesare pentru ca cenusa sa poata fi transportata personal de catre familie, daca aceasta este dorinta lor. Dispunem de experienta in acest domeniu si de parteneriate cu companii aeriene, crematorii si institutii guvernamentale din intreaga lume astfel incat sa va putem oferi cele mai bune, prompte si de calitate servicii privind transportul, incinerarea si repatrierea cenusii.