In momentul in care va confruntati cu decesul unui cetatean român pe teritoriul Ucrainei, se recomanda ca familia decedatului sa contacteze o firma de servicii funerare in vederea unui serviciu funerar complet pentru ca aceasta sa se poata ocupa de tot ceea ce tine de procedura de repatriere a trupului neinsufletit in tara sa natala.  Firma noastra, cu o vechime considerabila in acest domeniu, se ocupa de tot ceea ce inseamna procurarea documentelor pentru repatriere decedati Ucraina , pentru ca familia sa poate primi corpul neinsufletit al cetateanului roman astfel incat sa ii poata oferi acestuia o inmormantare decenta la care sa poata participa toti cei care l-au cunoscut.

Transport funerar ucraina

 

Firma noastra va pune la dispozitie o serie de trasee pe care operam in vederea ofertei pentru transport funerar international Ucraina. Incercam pe cat posibil sa ne marim pe cat mai mult aria in care sa efectuam transport, astfel incat sa va putem oferi o solutie, indiferent de localitatea in care a survenit decesul. Firma noastra ofera serviciul de repatriere decedati Odesa si repatriere decedati Kiev, acestea doua reprezentand orasele mai mari in care operam transport, insa ne abatem pe toate rutile limitrofe acestor zone.

 

 

Repatriere decedati Ucraina

 

 • Odessa – Tiraspol – Chisinau – Barlad – Focsani – Ramnicu Sarat – Buzau – Urziceni – Bucuresti
 • Kiev – Bila Tserkva – Uman – Transnistria – Chisinau – Barlad – Focsani – Ramnicu Sarat – Buzau – Urziceni – Bucuresti
 • Feodosia – Dzharcoi – Kherson – Odessa – Tiraspol – Chisinau – Barlad – Focsani – Ramnicu Sarat – Buzau – Urziceni – Bucuresti
 • Liov – Ternopil – Chernivtsi – Suceava – Brasov – Bucuresti

 

In vederea efectuarii de transport international Ucraina, firma noastra se ocupa de asemenea de obtinerea tuturor documentelor necesare in astfel de cazuri.

Astfel, pentru transportul international sunt necesare urmatoarele documente:

 • Certificatul de nastere si de casatorie a persoanei decedate.
 • Cartea de identitate a persoanei decedate sau daca aceasta e de negasit o dovada de identitate de la Serviciul de Evidenta a persoanelor.
 • Certificatul de deces eliberat de autoritatile din tara in care s-a produs decesul (apostilat dupa este cazul).
 • Traducerea autorizata si legalizata la notar a certificatului de deces (traducator + notar).
 • Pasaportul mortuar; pasaportul mortuar se elibereaza de ambasadele sau consulatele Romaniei (pentru transportul urnelor cu cenusa cremata nu este necesar un pasaport mortuar).
 • Taxa de timbru.

 repatriere decedati ucraina

 

            Repatriere decedati Ucraina  – Acte necesare pentru eliberarea pasaportului mortuar

 

 • documentul de identitate romanesc al persoanei decedate, in original;
 • certificatul medical de deces;
 • certificatul de deces eliberat de Registrul Civil;
 • autorizatia de inhumare eliberata de judecatorie;
 • actul de imbalsamare eliberat de medicul legist;
 • autorizatia de transport eliberata de autoritatile sanitare competente.
 • itinerariul sicriului.

 

Toate aceste documente trebuie sa fie atat in original cat si copii xerox. Documentele necesare repatrierii unei persoane decedate sunt in principal certificatul de deces si pasaportul mortuar, insa fiecare tara in parte dispune de anumite reguli ce trebuie respectate precum si conditii pe care autoritatile locale le impun in astfel de cazuri. Acest lucru difera de la o tara la alta in functie de legislatia in vigoare. Din dorinta de a va oferi un serviciu funerar complet, personalul firmei noastre va sta la dispozitie 24h din 24h cu informatii de orice fel in acest domeniu, astfel incat sa va putem usura aceasta procedura care este de durata si care solicita destul de mult timp.

Firma noastra ofera servicii de transport international Ucraina servicii ce vor fi oferite in baza unui contract ce va fi incheiat intre firma si familia decedatului. In contract, in functie de serviciile alese, vor fi toate specificate punctual, astfel incat se va specifica serviciul de repatriere decedati Odesa sau repatriere decedati Kiev sau al orasului pentru care s-a solicitat, timpul de efectuare al transportului, tipul de sicriu si restul serviciilor pe care familia le-a stabilit in prealabil cu firma noastra. Transportul se va efectua cu autospeciale funerare si cu masini in cele mai bune conditii, autorizate si omologate in baza legislatiei legale aflate in vigoare. Serviciile de transport pot fi realizabile numai in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a avut loc decesul si in conformitate cu regulile internationale.

Experienta acumulata in timp ne ofera posibilitatea de a va oferi toate demersurile necesare pentru ca repatrierea sa se desfasoare in conditii optime din punct de vedere legal si igienic.