Despre Noi

Avem in dotare pentru trasnsport funerar international 4 autospeciale funerare astfel incat transportul persoanei trecute in nefiinta se efectueaza in cele mai sigure conditii atat din punct de vedere legal cat si din punct de vedere sanitar si estetic. Funerare Rainbow Dorobantu va sta la dispozitie si cu 2 microbuze pentru transportul de persoane.

0
Acoperim peste 30 de tari din lumea intreaga
0
Personal calificat si specializat
0
Executam peste 150 de repatrieri anual

Casa Funerara Rainbow Dorobantu Bucuresti - lider pe piata serviciilor de repatriere decedati din Romania

Casa Funerara Rainbow Dorobantu Bucuresti, lider pe piata serviciilor de repatriere din Romania, atat prin garantia serviciilor prestate cat si prin experienta acumulata pe care o detinem in decursul a 15 ani, ca prestator de servicii funerare.

REPATRIEREA DECEDATILOR IN ROMANIA este o ramura a societatii noastra pe care ne-am axact din anul 2000 ajungand azi la 150 – 170 de repatrieri anual.

Cu sediul in Bucuresti, Casa Funerara Rainbow Dorobantu, repatrieaza persoanele decedate atat din Europa cat si din restul lumii:

 

 • Repatriere Germania
 • Repatriere Italia
 • Repatriere Franta
 • Repatriere Spania
 • Repatriere America
 • Repatriere Belgia
 • Repatriere Elvetia
 • Repatriere Austria
 • Repatriere Marea Britanie
 • Repatriere Turcia
 • Repatriere Portugalia
 • Repatriere Olanda

 

Repatrierea decedatului se poate face atat terestru cat si aerian cu preluare din zona cargo tinand cont in primul rand de cost , timp, tara unde sa intamplat decesul. Timpul aducerii in tara a unui decedat variaza de la minumum 3 zile cand avem o moarte naturala (fara agresiuni, crime, sinucideri) si poate dura in functie de tara in care sa intamplat decesul (procuratura, autopsie, stabilirea cauzei decesului).

Colaboram cu mai multe firme prestatoare de servicii funerare in toate tarile europei si non-UE astfel incat pentru aducerea in tara a unui decedat NU ESTE NEVOIE CA RUDELE SAU CEL CARE SE OCUPA DE REPATRIERE SA SE DEPLASEZE IN TARA UNDE SA INTAMPLAT DECESUL.

Repatrierea decetaiilor ca si serviciu oferit de societatea noastra este ceva mai complex decat o inmormantare traditionala romaneasca, sicrile sunt unele speciale de transport conform normelor europene, transportul este unul special, setul de acte neceare repatrierii, aceste lucruri trebuiesc respectate si executate cu cea mai mare atentie de  prestator in conformitate cu legile tarii in care sa intamplat tragedia.

Repatrierea persoanei decedate se face in prealabil in baza unui contract semnat de ambele parti, nu se poate ca o firma care presteaza serviciul de repatriere sa plece fara un contract semnat cu clauze clare si angajamente: timp de repatriere, sicriu de zinc necesar transportului international si actele necesare repatrierii. Aceste documente enumerate mai sus sunt aspecte importante si obligatorii pentru repatrierea decedatului in Romania.

Costurile unei repatrieri difera de la o tara la alta, de numarul de km si de costul actelor din tara respectiva.

VALORILE COMPANIEI

Compania noastra, Funerare Rainbow Dorobantu, executa transportul funerar international doar în conditiile prevazute de legislatia natională a tarii in care decesul a survenit.

Compania noastra, Funerare Rainbow Dorobantu, se OBLIGA sa transporte persoana raposta inapoi in Romania, în cele mai optime conditii, cu mijloace de transport dotate corespunzător.

Funerare Rainbow Dorobantu lider pe piata funerara, avandu-l ca administrator pe domnul Alexandru Dorobantu si activand in domeniul repatrierii decedatilor de peste 15 ani, are ca scop ajutarea familiilor indoliate.

Nu avem decât cuvinte de mulțumire, ați dat dovadă de profesionalism.
Vă mulțumim mult înca odată că ne-ați adus-o acasă.
Dragoș Chiriță
Germania
Vă scriu cu privire la repatrierea nepotului meu decedat. Aș dori să mulțumesc personal companiei Funerare Rainbow Dorobantu pentru un serviciu rapid și ieftin. A venit ca un șoc pentru familia noastră când am auzit că ftatele nostru a murit atât de brusc. A trebuit să-l aducem acasă pentru înmormântare, dar toate companiile pe care le-am contactat au fost foarte scumpe. Trebuie să înțelegeți că costurile de înmormântare sunt destul de mari și că, în plus, a trebuit să-l aducem acasă. Nu am știut cum vom face să organizăm o înmormântare și să-l aducem înapoi - nu suntem bogați. Apoi am contactat compania dvs, iar prețul oferit a fost, în cele din urmă, ceva ce ne-am putut permite. Multumesc pentru asta. Nu numai pentru asta, ci și pentru serviciile prestate. Ne-am gândit că noi trebuie să ne ocupăm de toate documentele, dar ați reușit să includeți toate documentele în serviciile dvs... Vă mulțumesc sincer și vă doresc mult noroc în viitor.
Bogdan
Italia
Aș dori să vă mulțumesc pentru ajutorul și sprijinul acordat în momentul dificil pentru mine și familia mea. Nivelul ridicat de profesionalism și susținere pe care mi l-au arătat membrii personalului m-a asigurat că rămășițele fratelui meu sunt în mâini bune. Mulțumesc că l-ați adus acasă pe fratele meu. Și vă mulțumesc pentru ajutorul oferit de-a lungul drumului. Cu sinceritate,
Christiana
Germania
În numele familiei mele, aș dori să vă mulțumesc dumneavoastră și companiei Funerare Rainbow Dorobantu pentru că vărul meu decedat a venit acasă. Dacă nu ați fi fost dvs, nu știu ce am fi făcut. Vă mulțumesc din nou. Salutări,

Ionela
Anglia
Îmi pare rău, nu am avut nici o șansă să vă mulțumesc pentru serviciile oferite. Totul a mers bine, singurul lucru este că ne așteptam ca bunica mea să fie adusă joi, dar a fost adusă vineri. Nu a fost o problemă mare, a trebuit doar să rearanjăm înmormântarea pentru următoarea zi. Vă mulțumesc foarte mult pentru serviciile dvs. și dacă există ceva ce pot face să vă recomand, vă rog să-mi spuneți. Salutări calde
Andra
Portugalia
Vă urez multă sănătate atât in numele meu, cât și al familiei și va multumesc mult pentru colaborarea profesionista.
Teodora Adam
Cu respect,