In situatia in care va confruntati cu un deces al unei rude aflate peste hotare, este posbil ca intreg procesul de repatriere sa vi se para un lucru greu de realizat. Si chiar este daca nu cunosti legile si regulile tarii respective, pe care trebuie sa le respecti intr-o astfel de situatie. Pentru a va veni in ajutor firma noastra va pune la dispozitie un serviciu funerar complet pentru a putea aduce la bun sfarsit operatiunea de repatriere.

repatriere decedati germaniaProcedurile de transport funerar si de repatriere decedati Germania  presupun transport in conditii excelente atat din punct de vedere igienic, sanitar, estetic cat si legal. In astfel de cazuri, va putem oferi diverse variante dintre care puteti alege in vederea returnarii acasa a persoanei decedate trecute in nefiinta. Puteti opta pentru transport international Germania pe cale terestra, aeriana sau daca se doreste incinerare, se poate opta pentru repatrierea cenusii. Desi majoritatea familiilor opteaza pentru transportul terestru, noi va punem la dispozitie si varianta de repatriere pe cale aeriana. In acest context, avem incheiate contracte cu companiile aeriene care se pot ocupa in caz de solicitare. Recomandam insa prima varianta, aceasta fiinda mai rapida si mai convenabila ca si costuri.

 

Oferim servicii transport international Germania si nu numai, firma noastra avand o arie de acoperire in multe alte tari din Europa. Firma noastra executa repatriere decedati Germania si alte tari apartenente la UE cu autospeciale funerare, masini autorizate si omologate in baza legislatiei legale aflate in vigoare.

Va punem la dispozitie o serie de trasee pe care operam in vederea repatrierii, insa acestea sunt doar cu titlu informative, firma noastra avand posibilitatea de a va oferi transport in orice alta localitate necesitati.

 

Repatriere decedati Germania

 • Berlin – Dresden – Praga – Brno – Bratislava – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
 • Stuttgart – Ulm – Augsburg – Munchen – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
 • Bremen – Hannover – Magdeburg – Leipzig – Dresden – Praga – Brno – Bratislava – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
 • Frankfurt – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
 • Aachen – Cologne Bonn – Frankfurt – Wurzburg – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
 • Karlsruhe – Heidelberg – Heillbronn – Nurnberg – Regensburg – Passau – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti
 • Memmingen – Karlsfeld – Munchen – Linz – Viena – Budapesta – Arad – Sibiu – Bucuresti

 

transport international Italia

Acestea sunt doar un numar mic de localitati in care ajungem, orasele specificate fiind orase mai mari din Germania. Ajungem insa si in orasele mult mai mici, daca acest lucru ni se solicita. De asemenea, lucram in stransa colaborare cu companiile aeriene, pentru a va putea oferi o solutie imediata daca se doreste repatriere decedati Germania pe cale aeriana. In acest sens reamintim aeroporturile pentru care puteti opta, precum cele din localitatile : Munchen, Frankfurt, Cologne Bonn, Nurnberg, Stuttgart, repatrierea efectuandu-se pana la aeroportul cel mai apropiat de localitatea in care locuieste familia persoanei decedate.

 

Din dorinta de a va oferi un serviciu funerar complet firma noastra isi ia responsabilitatea de a se ocupa de toate demersurile necesare in astfel de situatii. Avand o experienta destul de vasta in acest domeniu, dispunem de conexiuni in toate tarile, astfel incat sa va putem oferi solutii rapide indiferent de problema pe care o intampinati. Va prezentam pasii precum si o lista a documentelor necesare in astfel de situatii, documente de care firma noastra se poate ocupa, la cerere.

Pasi ce trebuie urmati in vederea repatrierii:

 • Inregistrarea decesului la autoritatile locale din tara respectiva si, daca se doreste, si la Consulatul Romaniei;
 • Daca Ambasada sau Consulatul Romaniei au fost anuntate despre deces, acestea informeaza Ministerul Administratiei si Internelor din Romania, cu obligatia de a anunta familia despre decesul cetateanului roman;
 • Ambasada sau Consulatul Romaniei vor putea elibera un certificat de deces romanesc, realizabil doar in baza certificatului de deces eliberat initial de autoritatile locale din tara respectiva si altor documente prevazute de legislatia romana;
 • Daca decesului nu s-a inregistrat la Ambasada sau Consulat, atunci certificatul de deces romanesc va fi eliberat de autoritatile romane, pe baza certificatului de deces strain si a documentelor prevazute de legislatia romana.

Repatrierea cetatenilor romani este un proces destul de des intalnit, care insa presupune o serie de procedurI care cer timp. Avand o experienta destul de vasta in acest domeniu, firma noastra se poate ocupa mult mai rapid de intocmirea a tot ceea ce tine de repatriere.