Exista un numar mare de persoane ce merg peste hotare pentru a munci si exista cazuri nefericite in care in urma unor accidente intervine decesul. Exista numeroase informatii ce trebuie luate in considerare in momentul in care o persoana decide sa paraseasca tara, insa nici o persoana nu se gandeste la acest spect in momentul respectiv. Insa riscul unui deces in strainatate exista iar cheltuielile cu repatriere pot fi mari.

Repatriere decedati italiaIn astfel de situatii contractarea unei firme care sa va ofere un serviciu funerar complet poate reprezenta cea mai buna solutie. Transport international Italia sau repatriere decedati Italia  sunt doar cateva din serviciile pe care firma noastra vi le pune la dispozitie.  Puteti opta atat de transport pe cale terestra cat si pentru varianta de transport pe cale aeriana. Firma noastra dispune de o serie de contracte cu companiile aeriene care se pot ocupa de cazul dumneavoastra daca aceasta este dorinta dumneavoastra. O astfel de firma, precum este si firma noastra, se ocupa de tot ceea ce inseamna procurarea documentelor pentru repatriere decedati Italia , pentru returnarea corpului neinsufletit al cetateanului roman familiei, precum si documente obligatorii pentru transportul funerar international.

Daca se doreste varianta de transport international Italia pe cale aeriana, atunci firma noastra poate efectua repatrierea catre destinatia cea mai apropiata care dispune de aeroport de localitatea in care locuieste familia persoanei decedate. Dintre acestea, amintim orase care dispun de aeroport precum: Milano, Napoli, Bari, Catania, Roma, etc., catre orase precum Craiova, Timisoara, Bucuresti. Cluj Napoca, Sibiu sau Bacau.

Cat despre transport pe cale terestra, transportul se va efectua cu autospeciale funerare si cu masini in cele mai bune conditii, autorizate si omologate in baza legislaiei legale aflate in vigoare.  Serviciile de transport international Italia pot fi realizabile numai in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a avut loc decesul si in conformitate cu regulile internationale aplicabile, aceasta regula fiind valabila pentru orice alta tara. In lista de mai jos regasiti diverse trasee pe care operam serviciul de repatriere, insa efectuam transport si din zonele limitrofe, din orase mai micute.

transport international Italia

Repatriere decedati Italia

 • Roma – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
 • Torino – Milano – Bergamo – Verona – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
 • Milano – Monza – Bergamo – Brescia – Verona – Vicenza – Padova – Brescia – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
 • Catania – Taormina – Messina – Vibo Valentia – Cosenza – Salerno – Caserta – Frosinone – Tivoli – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti
 • Napoli – Caserta – Frosinone – Tivoli – Arezzo – Firenze – Bologna – Ferrara – Treviso – Ljublijana – Zagreb – Belgrad – Craiova – Pitesti – Bucuresti

 

Pentru repatriere din Italia pe teritoriul Romaniei sunt necesare urmatoarele documente:

 • Certificatul de nastere si de casatorie a persoanei decedate.
 • Cartea de identitate a persoanei decedate sau daca aceasta e de negasit o dovada de identitate de la Serviciul de Evidenta a persoanelor.
 • Certificatul de deces eliberat de autoritatile din tara in care s-a produs decesul (apostilat dupa este cazul).
 • Traducerea autorizata si legalizata la notar a certificatului de deces (traducator + notar).
 • Pasaportul mortuar; pasaportul mortuar se elibereaza de ambasadele sau consulatele Romaniei (pentru transportul urnelor cu cenusa cremata nu este necesar un pasaport mortuar).
 • Taxa de timbru.

            Repatriere decedati Italia  – Acte necesare pentru eliberarea pasaportului mortuar

 • documentul de identitate romanesc al persoanei decedate, in original;
 • certificatul medical de deces;
 • certificatul de deces eliberat de Registrul Civil;
 • autorizatia de inhumare eliberata de judecatorie;
 • actul de imbalsamare eliberat de medicul legist;
 • autorizatia de transport eliberata de autoritatile sanitare competente.
 • itinerariul sicriului.

 

Toate aceste documente sunt necesare pentru repatriere si vor fi oferite in urma solicitarii la serviciul decedati al tarii in care a avut loc decesul. Va recomandam sa apelati la firma noastra care va ofera un serviciu funerar complet pentru a va ajuta cu procedura de durata ce o presupune repatrierea. O firma cu experienta in acest domeniu poate fi cea mai buna alegere. Noi ne vom ocupa de toate demersurile necesare asigurandu-va ca persoana draga va veni inapoi in conditii optime din punct de vedere legal si igienic. Vom face tot ceea ce se poate ca totul sa se desfasoare in cel mai scurt timp.