Repatriere pe cai aeriene

In situatia in care va confruntati cu un deces al unei rude aflate peste hotare, firma noastra va pune la dispozitie un transport international funerar pentru ca persoana draga trecuta in nefiinta sa se intoarca acasa la familie in vederea unei inmormantari decente. In situatii de acest gen transportul se face in conditii excelente atat din punct de vedere igienic, estetic, sanitar cat si legal. Repatrierea va avea loc doar in urma unui contract incheiat intre firma si familia decedatului, contract in care vor fi detaliate clauzele acestuia reprezentand actele necesare repatrierii, timpul de repatriere, sicriul necesar transportului international ce trebuie sa fie din lemn plus zinc. Prin transport international funerar intelegem atat repatriere pe cale terestra, aeriana cat si transport cenusa, variante dintre care familia indoliata poate alege. Daca persoana decedata nu si-a manifestat dorinta referitoare la varianta de inmormantare de-a lungul vietii atunci este de datoria familiei sa opteze pentru varianta cea mai potrivita si desigur convenabila pentru ei. In caz de repatriere pe calea aerului firma noastra se poate ocupa de toate demersurile, avand incheiate contracte cu companiile aeriene care se pot ocupa in caz de solicitare.

Desi acest tip de repatriere pare a fi mult mai rapida in realitate este cu totul opus si implica o metoda mult mai dificila, lunga si costisitoare decat repatrierea pe cale rutiera. De aceea se recomanda sa luati legatura cu o firma care déjà are experienta in servicii  de repatriere decedati incat costurile sa nu fie unele masive.

Repatriere pe calea aerului presupune ridicarea persoanei decedate de la domiciliu/azil/morga/spital, imbalsamarea acestuia, apoi depunerea intr-un sicriu captusit cu zinc adecvat pentru transportul international. Pentru transportul pe cale aeriana este necesara rezervarea zborului pentru transportul aerian precum si pentru transportul la aeroport. Firma noastra va lua legatura cu autoritatile abilitate in vederea obtinerii tuturor documentelor precum avize si certificate care sunt necesare in situatii ce implica transport international funerar pe cale aeriana. Acest serviciu asigura doar transportul catre aeroportul de destinatie care este cel mai apropiat de localitatea in care familia decedatului locuieste. Firma noastra se poate ocupa de asemenea de ridicarea ramasitelor decedatului de la aeroportul de destinatie in vederea aducerii acasa la familie. Fiind o firma cu o vechime destul de mare in serviciile de repatriere decedati, firma noastra lucreaza in stransa legatura cu companii aeriene in vederea serviciilor de repatriere pe calea aerului si institutii guvernamentale astfel incat sa putem furniza servicii de repatriere decedati prompte si de calitate, indiferent de care destinatie este solicitata. Toata procedura se va efectua conform normelor legislative din tara in care a survenit decesul, in conditii optime atat din punct de vedere legal cat si igienic. Firma noastra va sta la dispozitie non stop pentru a va oferi toae informatiile de care necesitati. Va rugam sa ne contactati la orice ora pentru a va ajuta sa finalizati o procedura care poate fi destul de complicata daca nu ati mai fost in aceasta situatie si nu dispuneti de cunostiintele necesare in acest domeniu. Firma noastra va sta la dispozitie in orice moment, indiferent de zi sau de ora.